Het Corona-virus sportend te lijf

Herzog compressie kousen korting

Is jouw sportritme door alle Corona hectiek ook helemaal verstoord? Je wekelijke groepstrainingen gaan niet meer door en is je plaatselijke fitnessvereniging is gesloten. Toch is het juist nu ontzettend belangrijk om te blijven sporten. Wist je dat regelmatig bewegen helpt om Corona ziekteverwekkers te bestrijden?

Mark Rutte hoopt dat wij gezamenlijk, de 17 miljoen inwoners van ons land, een mate van immuniteit opbouwen. Gelukkig kun jij zelf al heel veel doen om je weerstand te vergroten. Gezonde voeding, voldoende nachtrust en hygiëne zijn daarbij van belang. Ook lichaamsbeweging helpt bij het versterken van je weerstand!

Het is dus juist nu erg belangrijk om naar buiten te gaan. Ga hardlopen, een rondje mountainbiken of wandelen. De zon zorgt namelijk voor de aanmaak van extra vitamine D. Vitamine D geeft je weerstand een boost en zorgt voor sterke botten en tanden. 

Zorg er wel voor dat je niet onvoorbereid op pad gaat! Als onervaren hardloper krijg je helaas vaak te maken met zeurende kuiten, scheenbeenklachten of achillespeesblessures. Typische pijntjes waar beginnende lopers snel tegen aan lopen. Met Herzog Compressiekousen verklein je de kans op blessures.

Kom deze periode fit en blessurevrij door en bestel hier jouw Herzog Compressiekousen. Profiteer nu van 10% korting op de compressie kousen en tubes tot 6 april 2020! Gebruik in de winkelwagen de kortingscode Herzog0604 en uw korting wordt automatisch verrekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.blessureherstel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 22 reviews.